Teamet

Jeg havde tidligere en del forskellige venner med ude og fiske, men efterhånden er det blevet til et ret fast team der er med ude. Der er dog en underlig fællesnævner for alle de mennesker. De hedder alle sammen Per. Så jeg har måttet give dem alle kendenavne så fruen kunne finde rundt i hvem jeg snakker om. Der har været: Gamle Per, Porno Per, Per Korsør, Per O og for det ikke skal være løgn hedder min foretrukne bådmekaniker også Per. Så han hedder nu Per Vestsjælland.

Skipper
8

Jeg hedder Kristian Carøe og bor I Korsør og fisker som oftest i Storebælt. Har ikke den store fiske-fortid andet end så mange andre. Dvs. lidt fladfiskeri fra moler osv. Min onkel Bjarne (Team Blik) havde mig med på en del fisketure i diverse både da jeg var mindre. Det gav mig blod på tanden og da jeg fik mulighed for at købe båd, startede mit fiskeri for alvor op. Laksefiskeriet står øverst på prioritetslisten i forhold til arter. Torsk og de flade er også noget jeg nyder. Fremover skal der fiskes mere målrettet efter Pighvar.

Per Olsen
PerOlsen
Per lærte jeg at kende igennem fisketips.dk. Det er snart små 5 år siden vi begyndte at skrive lidt sammen. Dengang havde han en fed fiskemaskine, men efterhånden som vi fiskede mere og mere sammen, fik han brugt sin mindre og mindre. Den er nu solgt og Per er fast gast på Team Emilie. Per er en erfaren sø og mosefisker, men også en erfaren havfisker. Dog er laksefiskeriet noget vi er startet på sammen. Per er en alle tiders fiskemakker, der altid er frisk på en fisketur og er altid seriøs omkring aftaler, hjælp osv.

Per Iversen
Per13kg
Per lærte jeg vist at kende igennem en hjemmeside der hed smaabaade.dk (mener jeg). Vi bor i samme by og har fælles fiske interesser. Vi køber begge underlige og anderledes fiske-dimser og grej som ikke fanger en skid. Per er altid i godt humør og altid god for en sjov bemærkning. Per er også en del af det faste team og har nu for alvor fået øjnene op for laksefiskeriet.