Garmin ActiveCaptain og Team Emilie til Boatshow 2019


Nedenfor kan du se en kort video af hvordan man kan opdatere softwaren i sine Garmin enheder via app’en ActiveCaptain. Det er blevet rigtig nemt bare at sidde i sofaen og downloade software og når det så passer, så er det bare ud i båden med telefonen og wupti, så er enhederne opdateret.

Jeg har også fået muligheden for at komme til Boat Show 2019 og stå i stand 4014 sammen med John og Sune. Her kan du komme forbi og snakke en masse Garmin og ikke mindst fiskeri med os. Du kan også møde Garmin Nordic Denmark på stand 4018, stand 4015 (Garmin Wildwater Fishing – Per Sjøstrøm) og stand 4108 (Eastside Trolling – Kim Finne).
Du finder os i Hal E i Småbådsfiskeri området! Jeg glæder mig til at hilse på dig.
Læs mere om BOAT SHOW 2019 her: https://www.boatshow.dk

Garmin softwareopdatering via ActiveCaptain

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.