Endelig torsk

Fik monteret mit nye Lowrance HDS7 Touch med Structure Scan og Kim fra Team Big Bandit blev lokket med på en tur. Kim hjalp med opsætningen og forklaringen af de nye ting. Det var fedt og udstyret virkede perfekt. Vejret var ikke det bedste. Det blæste en del og der var noget sø. Vi sejlede først op og kiggede lidt på et vrag med Structure Scan og herefter forsøgte vi at pirke et par torsk. Kim fik en enkelt fin torsk på 2-3kg. Herefter skete der ikke mere. Det var dog også mega svært at blive på spottet. Efter et par forsøg mere droppede vi det og søgte nye steder. Vi brugte ekkolod og fiskekortet til at finde nogle spændende steder og minsandten om ikke vi fandt torsk. De trykkede sig på en kant og hver gang vi ramte spottet var der fisk. Pæne fik på mellem 2,5 og 3,5 kg vil jeg skyde på. Pga. vejret blev det ikke til mere end 6-7 stykker så tøffede vi i land. Undervejs vist Kim hvordan en “gammel” erhvervsfisker ordner torsk……dog mente han mine knive var sløve…se videoen hehe…

Lækkert. Ikke de største skærme, men det virker fortrinligt og så kan man se ud ad ruden samtidig. 2

Her ses Kim jublede og vise sin glæde over Garmin apparatet…..eller er det Lowrance…..eller …. hehe 3

Flotte torsk fra Storebælt
4

Tak for en underholdende og lærerig tur Kim!1

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.