Makrelfiskeri 2022 – episode 1/3

Vi har ikke været på mange ture i år, men vi har da fået fisket lidt makrel.
Så der kommer 3 små film med vores makrelture og her får I den første.

Det er med min hustrus kusine Maibrit og hendes far Palle. Per Olsen i Team Rejen er også med og ligger ved siden af os. Dog må jeg hellere nævne at han ikke formår at fange en eneste makrel denne aften … fnis..

Til gengældt tager han ud næste morgen og smider 50+ i kassen….den der ler sidst ler bedst…eller noget.

Nå men vi er taget ud en dejlig sensommer aften ved 19 tiden og chummen kører med sild for fuld skrue. Dog løber der en stærk strøm, der gør at chummer hurtigt forsvinder. Det lykkedes dog at fange et par gode håndfulde store tykke makreller og Maibrit viser at hun er i familie med Christina. Hun tager nemlig den første, de fleste og den sidste makrel på turen…

Se med her:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.