Kæmpehagl – Team Emilie sat ud af spil

Lige for nu i hvert fald, men vi vender stærkt tilbage. Dette indlæg er ikke så fiskerelateret, men det betyder dog stadig at Team Emilie er sat ud af spil i lidt tid.

Vi har for første gang ved Gardasøen i sommerferien på kør-selv-ferie. De havde lovet lidt overskyet denne mandag, så vi valgte at tage i Gardaland, en forlystelsespark tæt ved vores campingplads. Som aftenen gik kom der flere og flere lyn, men mærkelig nok ikke regn eller torden.
Vi søgte langsomt mod udgangen, men pludselig begyndte det at dryppe med meget hård dråber, som hurtigt blev til små hagl. Vi søgte ly i en souvenir butik og det var heldigt, for få minutter senere væltede det ned med hagl på størrelser fra bordtennis bolde til tennisbolde.
Vi slap uden skrammer, men bådtrækkeren måtte stå for skud og der går nok lidt før den er klar til at trække rundt med Team Emilie igen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.