Forsoning til Storebælt Cup – skipper taget til nåde

I dag gik starten på 2. dagen til Storebælt Cup 2023 og vejret var et noget andet vejr, end i går. Planen var lagt og vi drønede nordpå så snart starten gik.

Målet i dag var at få makrel, sild, torsk og måske en ny knurhane….. og så ellers forbedre de flade. Makrellen ville vi forsøge os med ved broen og vi var kun lige landet, da fruen og Emilie stod med makrel på stangen. Ret hurtigt fik de 5 pæne makreller. Så forsøgte vi os om der skulle være en torsk ved pylonen, men forgæves. Vi tøffede lidt rundt ved pylonerne og endte til sidst ved lavbroen. Her kæmpede vi bravt for at finde sildene, men det lykkedes kun Christina at fange en tobis. Vi var ved at opgive da vi fik et lille tip og det skulle da prøves. Straks fangede JEG faktisk 2 pæne sild, men lykken varede kort. Nu havde fruen sild og den var noget større end mine sild….ja faktisk meget større…. ja ja….

Nå men videre til næste knold og her hev Christina en større ulk. Så nu var den også forbedret. Så var det tid til at forsøge efter lidt flade på de gamle pladser, men der skete ikke en dyt… Emilie fik fisk på krogen, men det var en af de flotte men giftige fjæsing

Christina satte sig i sin sædvanlige fiskeposition og få minutter efter, var der nap.

Det var en noget større skrubbe vi nu kunne veje ind i dag.

Emilie fik ondt af en krabbe der spiste hendes børsteorm og den blev sendt retur i dybet med kløerne fulde af børsteorme.

Vi forsøgte længe at finde en større ising, men det lykkedes desværre ikke. Til sidst forsøgte vi efter torsk, men vi kunne simpelthen ikke finde en der kunne strække sig til de 50 cm og hornfisken udeblev også.

Vi måtte nøjes med at veje skrubben, makrellen og silden ind i dag og se hvor langt det bragte os. Men altså en weekend der kunne tælle rødspætte, skrubbe, ising, ulk, kutling, sild, hvilling, makrel, fløjlsfisk, fjæsing, sild, tobis og lidt en knurhane, hvis vi kan tælle den med 🙂

Vi endte med at vinde juniorrækken og blev nr. 3 i artsrækken. Christina sendte mig et forsonende blik efter placeringen og jeg tror ikke at jeg behøver at sove på sofaen igen i nat.

Knæk og bræk derude, håber vi ses til Storebælt Cup 2024

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.