Nyt el i båden

Ja det er ikke meget fiskeri der sker for Team Emilie for tiden.
Jeg havde en aftale på vandet forrige weekend og benyttede lejligheden til en forårsrengøring i båden.1
Weekenden blæste selvfølgelig væk. Jeg havde for længe siden købt ind så jeg på et tidspunkt kunne lave nyt el i båden med ekstra batteri, skillerelæ osv. Så da båden nu alligevel stod i indkørslen så begyndte jeg at hive det gamle batteri ud og få styr på ledningerne.
23 4
Jeg har sat et startbatteri i bagbord siden, med en afbryder og et skillerelæ. Normalt skal afbryderen til motoren ikke bruges, men så kan der afbrydes hvis det skulle være nødvendigt.
5
Jeg forsøgte at gøre det hele pænt med rigtige farver ledninger og tykkelse, men engang i mellem smuttede det 🙂
6
Det tog selvfølgelig længere tid end forventet og der var ikke meget plads at arbejde på, men nu er der både et start batteri med afbryder og et forbrugsbatteri med afbryder. Det eneste der mangler er mig stik til landstrøm. Nå der kommer så skal jeg lige have lavet det og så kan jeg sætte strøm på og der bliver ladet med CTEK-lader med det samme.
7 8
Jeg havde købt nogle flush mounts til mine downrigger ledninger så mit vand udtag fra spulepumpen måtte flyttes.
9 1011
Men nu spiller det hele igen. Som sagt er der lige lidt mere arbejde når landstrøms stikket lander herhjemme, men jeg har jo også et targa bøjle projekt der venter på mig, så det må bliver det næste. I mellemtiden håber jeg at komme lidt på vandet. Dog opdagede jeg lige at min downrigger fod var ved at smuldre væk. Jeg lagde hånden på den, da jeg skulle hoppe ned fra båden og hele kanten forsvandt. Den er fuld af revner og krakelerer bare man rører ved den. De er svære at få fat på og en rustfri koster 995,-. Føj….så afventer lige om jeg finder en i lexan igen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.