Lidt nyt til Team Emilie

Tiden går og jeg kommer ikke meget på vandet. Store Per er blevet opereret i ryggen og skal ligge brak de næste mange måneder. Lille Per er hårdt ramt af arbejde og familielivet generelt med en lille størrelse. De kræver bare meget tid mens de er små. Jeg har brugt enormt meget tid på at lave hjemmeside til Storebælt Småbådsklub . Jeg har også leget lidt med videoredigering og lidt promo video til Storebælt Cup 2017. Jeg havde for noget tid siden fået fingrene i Jannicks (Team Lille-My) blå kølekassen. Den passer jo til det blå lyn Emilie II. Jeg skulle så også bruge en bøjle til at holde kølekassen og efter hjælp fra en meget flink fyr, var der både gode ideer og super udførelse. Så nu har jeg en fed ramme til kølekassen der kan afmonteres uden at efterlade nogle spor. Den skal lige elpoleres engang senere, men lige nu skal den bruges. Det er bare fedt!

Jeg monterede også mit gamle skærebræt ovenpå kølekassen. Det hele mangler lige en god vask, men det bliver der nok tid til engang. Nu kan det gamle rum i midten bruges til stuverum hvilket der ellers ikke er meget af.

Så glæder jeg mig bare til at komme på vandet….. Nå ja og så fik jeg sådan en fætter her i fars dags gave:

Så glæd jer til noget endnu federe film fremover…. dog skal jeg lige lære at flyve skidtet !!! Det er ikke bare lige ….. hehe.

6 Comments on “Lidt nyt til Team Emilie”

 1. Hej Kristian – fin hjemmeside og med den nye “flyver” skal det nok blive spændene at følge dine fiskefilm..
  Jeg tilmeldte mig din hjemmeside grundet alle dine spændene undervandoptagelser – som jeg har set “tusind” gange på youtube.
  Min båd Team PoPeye fisker Meget i Isefjorden, Kattegat og naturligvis på Møn, så vi deler samme vandtyper – og især dine optagelser af hvarrer i Storebælt er meget inspirerende.
  Jeg filmer selv alle mine ture med Water wolf. Mit mål med undervandsoptagelserne var egentlig at samle en masse film. Lære af det vi så – Og efter en gang “tuning” af grejet, så blive i stand til at få et godt resultatet.
  Vore fladfisk har samme tendens til at følge trop efter synket. Der er ofte en stor stime fladfisk der bare følger – mil efter mil – som man ellers kun kender det fra horn, sild og makreller. Med Water Wolfen skal vi nok få ændret på den Ide.!?

  NB jeg har selv fløjet med fjernstyret fly i mange år, og ejer selv en Drone. Det er let nok at starte og flyve lidt rundt – det er langt mere kritisk at lande på en lille båd med havbrise..

  Knæk og bræk
  Bjarne Heimann / Team PoPeye

  1. Hej Bjarne og mange tak for din kommentar.

   Jeg regner med at få filmet en hel del mere med Water Wolfen i Storebælt i år. Mit mål var også at lære mere om de flade. Jeg undrede mig over at man ser så mange der jigger de flade i USA, men fiskene her er gennemsnitlig også en del større. Jeg har lavet en del forsøg med forskellige agn og har også lidt nyt der skal prøves i år. En ting jeg har lært er at der skal en krog i blyet/blinket man bruger som vægt, for de hugger lige så tit på det. Men ja, man kan lære meget. Jeg prøver dog at holde tungen lige i munden med alle det info omkring laksefiskeriet som jeg blandt andet får fra dine super fede foredrag. Tak for dem. Jeg synes også det er sjovt at se hvor mange pighvar man kan sejle forbi uden at de gider værdige agnen et blik. De må kunne tirres på en eller anden måde, med mindre det eneste er levende agn.

   Nu har jeg lige fløjet 2 test ture med dronen og du har helt ret. Der skal dælme trænes og man skal være sikker på hvad man laver før den tages ud på vandet hehe.

   Men lad os endelig udveksle erfaringer. Det bliver vi alle kun klogere af. Er dine optagelser på youtube?

   Knæk og bræk
   Kristian

 2. Hej Kristian
  Jeg har planer om at bruge sommeren med waterwolfen på storebælt.
  både til at lege med agn til de flade, men også søge efter nye spots.
  Der er med garanti nye (eller glemte) spots derude.
  glæder mig meget
  hilsen
  Peter Sander -Dylfi

 3. glemte lige at fortælle at jeg viste fruen din fars dags gave, så hun kunne blive inspireret.
  det hjalp ikke 🙂 så mon jeg skal give hende sådan en i bryllupsdags gave hehe

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.