Team Emilie til Storebælt Cup 2017

Så er Team Emilie tilmeldt Storebælt Cup 2017.
Listen over tilmeldte kan ses her.
Forskellen fra sidste år, hvor Team Emilie også deltog (se her) er dog at denne gang består besætningen udelukkende af familien. Det vil sige at fruen og ungerne har meldt sig som gaster dette år og dermed må Per og Per vige pladserne. Så hvis nogen mangler flinke og dygtige gaster, så tag endelig fat i dem.

Silas og Emilie har allerede vist sig som gode lystfiskere og har ved sidste tur i klubmesterskabet i Storebælt småbådsklub vist at de snildt kan fange fisk der kan konkurrere med de andre. De fangede endda en masse rødspætter, som vi ellers ikke har ry for at være mestre i at fange.

Nu er jeg gået på ferie og regner med at der snart skal lidt rapportering igen på hjemmesiden igen.

God sommer – knæk og bræk.

Team Emilie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.