Team Emilie til Storebælt Cup 2018

Igen i år vælger vi at stille familie holdet til Storebælt cup 2018. Det var en stor succes sidste år. Det er en fantastisk måde at tilbringe noget tid med sin familie på, mens man dyrker sin hobby og forhåbentlig smitter det af på ungerne, så de også får lyst til at dyrke lystfiskeriet fremover. Vi ser i hvert fald alle 4 frem til nogle skønne dage med fiskeri og samvær med en masse andre lystfiskere.

Husk hvis du har lyst til at deltage, at der både er en artsrække for dem der vil satse på det og så en fladerække hvor det blot er de 3 arter: skrubbe, ising og rødspætte, der tæller. I år er der præmier til top 10 juniorer.

Læs meget mere på Storebælt småbådsklub og du kan tilmelde dig Storebælt Cup 2018 her.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.