God torsketur

Endelig var der tid og vejrforhold til en forsinket nytårstorske-tur. Vi startede ved broen som sædvanlig, men havde et lille es i ærmet. Nemlig et spot vi havde hørt lidt rygter om. Ved broen blev de sædvanlige småtorsk på 1-1½ kg fanget og vi blev hurtigt enige om at prøve spottet. Da vi nærmere os spottet så vi at det ikke var et helt hemmeligt spot, for der var nemlig en anden båd der afsøgte området. Vi sejlede dog lige til spottet og et par store buler tårnede frem på ekkoloddet. Vi fangede næsten 1 fisk pr drev og det var pæne torsk i mellem 2 og 3 kg. Så i forholde til broen, så var det her fine fine fisk. De var ikke vildt bidelystne, men vi fik da 12 stk i kassen. En perfekt dag med perfekt vejrforhold og et nyt favoritspot til torsk 🙂
1 3 2

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.