Målertorsk

Endelig kom vi på vandet.
Vi havde hørt om gode fangster af pæne torsk i Storebælt så vi da ud og være med til de gode fights. Lørdag var dagen hvor slaget skulle stå. Der var en del morgendis, men de havde lovet sol op,ad formiddagen så vi drog afsted. På havnen var et par andre med samme ide.

Det blev et lidt svært fiskeri da strømmen løb mellem 2-3knob men det lykkedes og da at fange 5 målere med største på 12kg. Pr til skipper.

3 Comments on “Målertorsk”

  1. Hej Christian . Flot fangst – må se at komme på vandet sammen med knægten , vi havde ikke så meget held sidste sæson så han har næsten mistet lysten . Har du fanger disse torsk på pirk eller trolling .

  2. Hey Michael
    Det er bare ok 😉
    De er taget på pirkefiskeri. Men det var også helt ekseptionelt at vi fandt så store fisk. Jeg ved at der har været andre ude siden hvor der igen kun var de små torsk. Jeg kan ikke huske om vi har skrevet sammen om fiskeriet, men ellers så skrive til mig på email eller facebook.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.