En lille hyggetur efter fyraften

Jeg sad og svedte på kontoret onsdag eftermiddag. Vejret var lækkert og det eneste jeg tænkte på, var at komme på vandet. Ringede hjem og aftale med fruen at hun smurte en lille madpakke. Så skyndte jeg mig hjem fra job og vi smed båden i vandet. Det blæste lidt, men vandet var faldt. Jeg fik startet lidt logning til IG og vi sejlede om til den gamle færgehavn hvor vi smed anker og spiste vores madpakker. Ungerne øvede sig lidt i at kastefiske.

Ved 20 tiden sejlede vi om til stranden og fik en lille dukkert og så gik det hjemad.

20150701_184628005_iOS

 

Da jeg skulle have båden op glemte jeg at slippe håndbremsen på traileren, men bilen trak gladeligt hele sættet op alligevel. Jeg kom også til at ødelægge mit trailerstik da jeg skulle trække det ud. Så der er hele tiden lidt at lave når man er bådejer. Desværre ingen fisk, men en rigtig hyggelig tur med min dejlige familie.

20150701_192841398_iOS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.