Til grin kan man altid blive

Som I kunne læse i et tidligere indlæg, sprang min wire på elspillet jo. Jeg fik endelig købt noget Dyneema line til udskiftning af wiren. Jeg købte også kovse og krog med. Jeg splejsede selv kovsen i rebet med en locked Brummel splejsning og det blev faktisk ret godt

1

Den gamle krog var blevet beskadiget da wiren sprang

3

Jeg havde købt en anden krog med, men synes den var lidt klejn. Nu kunne rebet jo klare 5,3 tons i brudstyrke, så var det lidt træls at den nye krog ikke kunne følge med

4

Jeg valgte derfor at købe en helt ny Warn krog. En venlig sjæl (og jeg går stadig ud fra at det var med reelle hensigter) havde smidt et link til en original Warn krog magen til min den gamle. Jeg var lige inde og lure på siden og i beskrivelsen stod: Original Warn krog til elspil. Fino den smed jeg i kurven og så var det ordnet.

Dagen efter lå der en pænt flad kuvert, fra firmaet jeg have bestilt krogen fra, i postkassen. Jeg gloede lidt, men tænkte det kan da være jeg skal hente krogen et sted eller lign. Jeg kunne faktisk ikke helt forstå kuverten, men mysteriet blev løst da jeg åbnede den.

5

Hvis du ikke kan få øje på krogen så får du lige billedet igen her

5a

Jeg fik kigget lidt på firmanavnet og kunne så godt se at det var en forretning der solgte ting til modeller. Hold kæft hvor måtte jeg grine lidt af mig selv…..det er da det mest sindssyge jeg har fået bestilt på nettet hehe.

6

Men den er sgu godt lavet må man sige og en tro kopi af den originale Warn krog. Ja til grin kan man altid blive…..men bare man selv kan grine med……

5 Comments on “Til grin kan man altid blive”

 1. Det er verdensklasse – super humor.
  Næste som jeg købte “den Stive” i vilde farver og så kom der to grå. De er med garanti usynlige, men din krog slår den 🙂
  hilsen
  Peter (Dylfi)

  1. Hej Peter
   Det kan være du havde købt den model man selv skulle farvelægge ?
   Men ja det er begge sjove historier. Jeg har gemt krogen som souvenir ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.