UV-film fra Kreta

Ja så kom der lidt nyt. Sidst lovede jeg at der ville være fisk med i næste beretning og det er der på sin vis også. Har lige brugt uge 41 på Kreta. 27 grader fra skyfri himmel hver dag. Fandme lækkert. Det var ren badeferie med familien og derfor blev det ikke til fiskeri, men til gengæld var jeg ude og dykke med knægtens svømmebriller og en billig snorkel, hver dag. Det kom der lidt fascinerende video ud af. Til slut i videoen kan man se den lille blæksprutte med et bytte på størrelse med den selv, som jeg også så. Jeg har tidligere i mit liv dykket i 5-6 år. Jeg må indrømme at interessen for UV-jagt er vakt og at jeg nok må begynde at kigge lidt på udstyr til det også.

One Comment on “UV-film fra Kreta”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.