På opdagelse med Water Wolf

Jeg fik for nylig et Water Wolf kamera i gave af mine kollegaer. Jeg havde ikke haft mulighed for at teste det indtil i søndags, hvor det passede med en fisketur. Vi havde længe ville give pighvar fiskeriet endnu en chance. Per I og jeg planlagde en tur på Storebælt efter pighvar og store flade. Vi havde tobiser og sildestykker med samt vores bedste pighvar rigs.
Jeg havde også været et smut på ophørsudsalg i Slagelse hvor jagt og fiskeri butikken havde 50% på alt. Jeg fik købt en masse småting og en lækker lille fladfiske/makrel stang. Så var jeg et smut i Ruds Vedby hvor jeg byttede mit gavekort til et lille lækkert Penn Slammer 260 hjul. Det passer præcis til stangen.

Nå men det blev søndag og vi landede i lystbådehavnen kl. 07 og fik sat båden i vandet. Der var lettere tåget og det havde været en perfekt dag at have radaren på til test, men det må vente lidt endnu. Det var dog ikke værre end at der var sigt nok til en forsvarlig tur. Vi stævnede ud med højt humør og stor optimisme. Vel ankommet til vores fiskeplads opdager jeg at jeg har glemt mit Insight Genesis kort. Det er ellers guld værd i forhold til at finde den hårde bund hvor pighvar’ne elsker at opholde sig. Det var dog ikke værre end at mine waypoints og spor fra sidst kunne bruges. Vi fik smidt nogle rigs i vandet og strømmen løb omkring 1 knob så det var perfekte forhold.

Den første time brugte jeg Water Wolf kameraet. Jeg fik endda fanget en pighvar mens kameraet optog. Der kom nogle meget interessante optagelser ud af den korte tid kameraet var tændt. På optagelserne kan man se flere fisk som er interesseret, men ikke hugger. Andre som er helt ligeglade. Det vildeste er dog at vi i alt på den time ser i alt 7 pighvar på videoen, men fanger kun 1. Videoen giver rigtig god information og kan bruges til at justere og optimere pighvar riggen. Jeg har i hvert fald nogle ideer til hvordan et nyt rig skal se ud. Se videoen herunder.

Det blev en rigtig god tur selvom det kun blev til en pighvar og 5 skrubber. Vi havde det hylende morsomt og kan efterfølge se at spottet er det helt rigtige….der er masser af Pighvar.

2 Comments on “På opdagelse med Water Wolf”

  1. Tak for en dejlig dag på vandet. Tak for dine gode tips om først at give line og derefter modhug. Jeg er også igang med at tænnke på lidt anden opsætning til at lokke dem til at hugge. mvh Per I

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.