Langelandsbæltet

Så blev det vejr til en tur på vandet. Sjældent er Storebælt set så fladt. Planen var at trolle lidt ned langs Langeland og senere mødes med Team Lille My og prøve efter Pighvar på det lave. Vi startede med at sejle mod Langeland kl 9 og det var helt fantastisk vejr. Vi satte lidt trolling grej og solen begyndte for alvor at bage. Det blev til lidt hornfisk og pludselig var der hul igennem til Team Lille My på VHF’en. De lå og pilkene torsk midt i Langelandsbæltet og havde et godt fiskeri. Så vi trak klumperne og drønede ned til dem. Selve Poul-Erik Hagemann i Gadusn lå og pilkede i samme område. Så vi var det rigtige sted. Det mindede faktisk lidt om Øresund med 4-5 turbåde og en masse småbåde i samme område. Vi fik et par torsk og så var det tid til en dagmertærte og en øl sammen med Team Lille My. Bådene blev bundet sammen og vi fik hyggesnakket lidt og gjort os kloge på lidt af hvert hehe. Så drønede vi mod Pighvar pladserne, mens Team Lille My blev ved med at jage torskene. Vi havde ikke held med Pighvar, men fik en masse optagelser af mit eksperiment med at jigge de flade. Der er meget stor interesse og der er også hug, men de får aldrig krogen med ind i munden. Så nu har jeg bestilt flydende plastik, lavet forme til mine egne gummidyr og købt nogle mere velegnede kroge. Så nu er jeg klar til endnu et forsøg med at jigge de flade.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.