El spil

Ja når man ikke kan komme på vandet så må man jo rode med grejet.
Jeg var lidt træt af at ledningen på styringen til elspillet var lige kort nok. Så jeg har nu monteret en fjernbetjent kontrolenhed til styring af el spillet.. Selve boksen er så lille at den kan gemmes under skjoldet til spillet. Den var simpel at montere og det hele tog et kvarters tid. Selve fjernbetjeningerne er lidt plastik agtige, men de virker fint. Op til 6-8 meter skulle de række. De er IKKE vandtætte desværre hehe..
Den lille boks der er stripset på under skjoldet.
1

Ledningerne er monteret.
2

Der kan intet ses med skjoldet påmonteret igen.
3

Her med fjernbetjeningerne. Glæder mig til at prøve det på rampen.
4

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.