Lænsepumpe

På sidste fisketur fik vi endelig en del fisk. De blev smidt i fiskebrønden. Da jeg efter at have skyllet brønden ren skulle pumpe vandet ud af brønden, så skete der ikke lige det jeg forventede. I stedet for at ryge ud af lænsehullet i siden af båden, så klukkede det blot inde i skroget. Det viste sig at slangen fra pumpen, som går under brøden og i mellem over og under skrog og op til lænsehullet, var revnet et sted midt på. Det viste sig at være umuligt at få slangen ud da den var stripset fast til skroget hver 10. cm. Til sidst blev slangen skåret af så langt inde så muligt.
1

Jeg hentede et rensebånd og fik i første forsøg skubbet ført den fra brønden og mellem skroget hen til det lille hul i kabinen hvor jeg kunne nå studsen ved lænsehullet. Der blev bundet en snor i og rensebåndet blev trukket retur. Så blev der lavet nogle huller i den nye slange hvor snorene blev monteret i. Jeg kunne så skiftevis skubbe slange et par cm ind i hullet og herefter trække et par cm i snoren fra kabinen. Med lidt opvaskemiddel som smørelse lykkedes det til sidst.2

Endelig kom slangen til syne.
3

Så er slangen monteret og klar til test.4

Klar i fiskebrønden….testen kan begynde.5

Yes….det virker sørme.
6

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.