En smuttur til Musholm med waterwolf

Det er godt nok længe siden vi har været på vandet. Så en torsdag eftermiddag, hvor vejret var perfekt, røg båden efter bilen og vi drønede til Mullerup. Jeg havde taget Per og Silas med og vi havde cirka 4 timer at gøre godt med. Jeg skulle udelukkende teste et Pighvar rig og filme lidt, så vi kunne se bundforholdene heroppe. Jeg har aldrig fisket i området før. Båden blev smidt i og kursen blev sat i fuldstændig havblik.

Per skulle selvfølgelig kværne en kebab på vej ud. Vejret var faktisk lidt for godt til fiskeri. Vi drev overhovedet ikke og måtte bruge motoren for at få lidt fremdrift.

Det gik så langsomt at krabberne kunne være med.

Vi formåede at fange en fin ising til mig og Silas fik fanget en fin skrubbe. Blev blev nænsomt målt og vejet til vores storfanger konkurrence i Storebælt Småbådsklub og herefter udsat igen.

Da solen begyndte at gå ned smed vi et par dipsy’er med Apex ud og trollede mod havnen. Det gav ingenting, men super fedt vejr.

Filmen fra Waterwolf kameraet er klippet til, så det er kun er de øjeblikke med fisk, der er med. Det er ikke voldssomme mængder af fisk, men lidt liv er der.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.