El for sidste gang

Nu gider jeg snart ikke rode med el mere, men jeg kunne efterhånden ikke få så meget som en eneste lille bitte ledning klemt ind i “teknik” rummet i kabinen. Jeg kunne heller ikke montere mere udefra for så ville jeg ramme ind i noget elektronik. Så jeg blev nødt til at gøre noget. En hurtig beslutning blev hurtigt taget og jeg gik hovedkuls i gang med at rive beklædningen af for at komme igang.

1

Kanten bliver skåret fri

2

Jeg burde jo nok have afmonteret alt først, men jeg arbejder bedst i kaos, rod og med at skulle lede 10 minutter efter den bit eller skruetrækker jeg lige skal bruge 🙂

Nu da der var mere plads satte jeg en plade op, så jeg nemt kunne skrue ting op uden at skulle bore først og uden at risikere at bore igennem. Jeg brugte lidt tid på at rykke rundt på elektronikken så det var monteret bedst.

3

Der er et lille ekstra rum oppe hvor jeg skal have ledningerne trukket op til apparaterne. Det har altid været et helvede at at få ledningerne derop, så nu jeg var igang, valgte jeg at lave et hul i den kasse.

5

Jeg måtte også skære et nyt hul til ledningerne i toppen, da GPS holderne monteres ovenpå de gamle huller.

4

Så blev der stripset lidt og nu er jeg klar til at lave en ny front.

7

En ny front blev prøveopsat.

8

Fronten bliver betrukket med nyt stof.

6

Fronten blev sat op. Fronten slutter ikke tæt i kanterne, men der er stof inde bagved så det ser fint ud tæt på.

9

Og et “låg” skulle der også til.

10

Ja det er måske ikke verdensklasse, men det bedste jeg kan præstere i dette håndværk 🙂
Ledningerne blev trukket og hvor er jeg glad for det nye hul 🙂

11

Ovenfra blev ledningerne trukket op i det nye hul og skærmet af et rustfrit dæksel. De gamle huller skal fyldes ud.

12

Jeg havde ikke lige nogen god løsning andet end at fylde huller med grå Tec7. Så det gjorde jeg.

13

14

Jeg skal lige have renset af så det kun er hullerne der er dækket, det har jeg ikke nået endnu.

15

Men det er sgu flottere end før.

16

2 Comments on “El for sidste gang”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.