Glædelig jul fra Team Emilie

Team Emilie ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Team Emilie kan se tilbage på et år som startede på bådmesse sammen med Garmin. Det var spændende, sjovt og udfordrende. Jeg fik lavet service på min motor og lavede i den forbindelse en række videoer der viser hvordan jeg gjorde.
Det var også året hvor det sidste elektronik blev skiftet til Garmin. Trolling Master Bornholm fik vi også klaret og det var også året hvor Team Lille My brillerede med en KÆMPE laks fanget af Mads kort før TMB. Silas fik sin første Simris laks. Vi nåede også på en nattur i Storebælt, til Makrelfestival og ikke mindst Storebælt Cup, hvor en ny artsfisker viste sit værd. De sædvanlige uheld følger os stadig, men trods det så har det været endnu et dejligt fiske år med masser af gamle og nye fiske kammerater.

Team Emilie ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.